Taxele şi impozitele din municipiul Suceava vor fi majorate

> Nu mai avem altă posibilitate, spune edilul-şef

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că taxele şi impozitele locale vor fi majorate în anul 2023.

El a spus că proiectul guvernamental privind modificarea modului de calculare a taxelor şi impozitelor va fi prorogat până în 2025, dar că taxele şi impozitele locale în municipiul Suceava vor creşte.

„Vom discuta despre aprobarea taxelor şi impozitelor locale pentru anul viitor. Este clar că 10 ani de zile, la Suceava, nu am majorat taxe şi impozite locale. De această dată nu mai avem altă posibilitate. Trebuie să majorăm şi noi taxele şi impozitele locale pentru că gigacaloria creşte, curentul creşte de cinci ori, toate cresc. Şi Primăria trebuie să aibă bani de unde să plătească” a spus Lungu.

El a menţionat că se va face o analiză atentă privind creşterile de taxe şi impozite.

„O majorare va fi cu siguranţă la taxe şi impozite locale pentru anul 2023” a declarat primarul.

Ion Lungu a evitat să spună procentul cu care aceste taxe locale vor creşte, dar a apreciat că va fi cel puţin în acord cu rata inflaţiei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: