Tânărul antreprenor Robert Vasile Ciocan a fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret PMP Suceava

> Avem potenţialul de a schimba lucrurile în bine şi de a aduce un suflu nou, proaspăt, a declarat el

 Preşedintele ales al Organizaţiei Judeţene de Tineret a PMP Suceava este Robert Vasile Ciocan, antreprenor şi consultant în domeniul proiectelor europene.

În vârstă de 30 ani, Robert Ciocan a absolvit Facultatea de Management din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca şi este master în Gestiunea şi evaluarea proiectelor.

Pregătirea profesională în cadrul scrierii şi implementării proiectelor cu finanţare europeană şi-a început-o de pe băncile facultăţii, lucrând pentru câteva mari firme de profil, din zona Ardealului. În 2017 s-a întors acasă, la Suceava, când a deschis un birou de consultanţă, iar de atunci dezvoltă afaceri atât pentru el cât şi pentru zeci de întreprinderi care au beneficiat, cu ajutorul lui, de finanţări nerambursabile.

Robert Vasile Ciocan a fost ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret PMP Suceava la alegerile care s-au desfăşurat vineri.

„Ştim motivul pentru care ne-am întâlnit azi – acela de a produce o schimbare profundă în modul în care se face politică la nivelul comunităţilor noastre. Avem potenţialul de a schimba lucrurile în bine şi de a aduce un suflu nou, proaspăt. Dumnezeu ne-a creat pentru a fi extraordinari. Curaj!” a declarat preşedintele ales al Organizaţiei de Tineret a PMP Suceava, Robert Vasile Ciocan.

Structura de conducere nou aleasă a Organizaţiei de Tineret a PMP Suceava este: preşedinte – Ciocan Robert Vasile; secretar general – Carp Ioan; secretar general adjunct – Fîrcal Alexandru-Marian; vicepreşedinţi – Buzilă Patricia-Alexandra, Crăcană Mihaela, Drob Bianca-Mihaela, Fodor Mihai, Gula Robert Dumitru, Onufrei Alexandru Gabriel, Savu Sava; secretari executivi – Crăciunaş Alexandru Dorian, Curcă Ionela Emanuela, Dula Andrei, Gherasim Veronica, Popa Robert Valentin, Rădulescu Cezar George, Rusu Antonia Ştefania. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: