Potrivit lui Gheorghe Flutur, preşedintele administraţiei judeţene

Anul 2021 s-a încheiat „neaşteptat de bine”

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a exprimat joi, în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava din 2021, optimismul pentru anul 2022, în care are un program curajos de investiţii în drumuri judeţene.

„Închidem un an neaşteptat de bine. Să ne gândim doar la ultimele evenimente: legea bugetului de stat care este promulgată şi ne bucurăm să avem asigurată finanţarea pentru programul «Utilităţi şi mediu» pentru cele 61 de primării. Era o îngrijorare pentru noi. Am rezolvat şi problema de la Aeroportul Suceava, ca să putem merge mai departe. Am văzut aseară (miercurea trecută – n.red.) că s-au mai

aprobat nişte sume de bani pentru PNDL şi este prins şi judeţul Suceava – Consiliul Judeţean şi mai multe primării” a declarat preşedintele CJ Flutur.

El a explicat că este important este că a găsit înţelegere la Guvern pentru nevoile judeţului.

„Ceea ce am solicitat ni s-a dat cu maximă promptitudine. De aceea eu zic că încheiem anul sub auspicii bune şi cred că trebuie să fim optimişti pentru anul viitor. Va trebui să începem în forţă, cu foarte multe investiţii” a spus preşedintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur i-a anunţat pe consilierii judeţeni că la data de 5 ianuarie se vor semna contractele pentru modernizarea drumurilor de la Mălini spre Borca şi Panaci – Bilbor, două drumuri interjudeţene importante care fac legătura cu judeţele Neamţ şi Harghita.

Preşedintele CJ Suceava a mai decarat că judeţul Suceava are prevăzute sume destul de mari pentru drumuri judeţene.

„Vreau să lansăm un program foarte curajos de investiţii în drumuri şi reparaţii curente anul viitor” a mai declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Important sa se intimple lucrurile neasteptat de bine este sa pui bara suficient de jos.
    Drmurile astea care duc in afara sunt cu trei benzi – doua dus si una pentru depasiri.
    Zice gura lumii pe la ONU ca vor pleca inca vreo 7 milioane din Romania in urmatorele doua decade. Si prietenul Lunganu zice si el ca Suceava e pe drumul cel bun.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: