Misiune dificilă a ISU Suceava pentru salvarea unei vaci blocate în albia râului Siret

> Intervenţia a durat aproximativ trei ceasuri

Garda de Intervenţie Siret din cadrul ISU Suceava a avut, în cursul zilei de marţi, o misiune de salvare pe cât de neobişnuită, pe atât de dificilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată, apelul la 12 anunţa că trei vaci erau blocate în albia râului Siret, iar proprietarul solicita ajutor, pentru ca acestea să fie aduse la mal.

Pompierii militari sireteni au intervenit cu accesoriile specifice şi cu o barcă pneumatică.

Între timp, a precizat Alin Găleată, două vaci au reuşit să iasă singure din apă, însă cea de-a treia a rămas împotmolită în mâl, imobilizată.

Intervenţia a durat trei ore… În cele din urmă, pompierii militari au reuşi să aducă vaca la mal şi să o predea, în siguranţă, proprietarului. (N.B.; Foto: ISU Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: