Prefectura Suceava

Înmatriculările auto se vor face şi în weekend, fără programare

> Măsura este valabilă în luna noiembrie, urmând ca pentru decembrie să se decidă în funcţie de solicitări, dar şi de personalul disponibil

Prefectura Suceava a anunţat, ieri, că pentru a veni în sprijinul cetăţenilor „prin asigurarea unui serviciu public de calitate, transparent”, ca urmare a numărului mare de solicitări adresate de persoanele juridice şi persoanele fizice pentru înmatricularea sau transcrierea autovehiculelor, „consecinţă a termenului de aşteptare din prezent”, a fost decisă preluarea cererilor de înmatriculare/ transcriere săptămânal, şi în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 8 – 16.

Sursa citată a precizat că această suplimentare de program a fost decisă doar pentru luna noiembrie, urmând ca pentru luna decembrie să se reanalizeze situaţia în funcţie de dinamica solicitărilor şi de resursa de personal avută la dispoziţie.

„Se va asigura funcţionarea a două ghişee, unul pentru persoane fizice şi unul pentru persoane juridice, cu preluarea cererilor fără programare, după principiul «primul venit, primul servit»” a menţionat Prefectura Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: