În judeţul Suceava

18 cazuri de Covid-19 în evoluţie, dintre care două în municipiul Suceava 

> Şapte persoane erau spitalizate

În judeţul Suceava erau active 18 cazuri de Covid-19, 7 pacienţi infectaţi fiind internaţi în spitalele din judeţ, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 13, a anunţat luni  Prefectura Suceava cu referire la datele transmise de DSP Suceava.

În acelaşi timp, numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 era 23.070, iar până ieri au fost vaccinate în judeţ 92.429 de persoane, din care 80.767 cu rapel.

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era 0,02 la mie. Din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale sucevene, 99 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 12 aveau câte un caz în evoluţie, iar 3 aveau câte două cazuri în evoluţie, inclusiv municipiul Suceava.

Luni, în carantină se aflau 2.270 suceveni, iar în izolare, 16. Numărul total de persoane testate până luni era 271.537. În anterioarele 24 de ore au fost testate 75 persoane.

Situaţia din spitalele sucevene

La nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore au fost internate două persoane suspecte de infecţie cu Covid-19, în acelaşi interval nefiind externată nicio persoană.

Din totalul celor 506 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 4 pacienţi erau diagnosticaţi cu Covid-19 (cu forme medii de boală), 11 se aflau în zona tampon, iar 491 pacienţi aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, luni, de 398 paturi libere, dintre care 42 pentru pacienţi cu Covid-19, 337 în sectorul non-Covid şi 19 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 6 paturi pentru pacienţi cu  Covid; erau 27 ventilatoare libere, dintre care 6 pentru pacienţii  cu Covid-19, şi 21 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid nu erau internaţi pacienţi, două locuri fiind disponibile.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei nu erau internaţi  pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, şi nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 27 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar era internată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 8 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 şi nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 120 locuri pentru bolnavi de Covid şi 37 pentru zona tampon. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: