Prin modul în care au acţionat în pandemie

Contabilii suceveni, model pentru celelalte sectoare de activitate

La 100 de ani de la înfiinţarea, prin Decret Regal semnat de Regele Ferdinand I, a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeşu, a participat la manifestările dedicate celei de-a XVII-a ediţii a Zilei Naţionale a Contabilului Român, eveniment desfăşurat sub sloganul „Tradiţie pentru viitor. Evoluăm împreună!”.

În cadrul evenimentului de la Suceava a avut loc şi festivitatea de premiere a experţilor contabili şi contabililor autorizaţi care au obţinut cele mai bune rezultate la nivel local în activitatea desfăşurată în 2020.

Prezent la eveniment, prefectul Iulian Cimpoeşu a transmis următorul mesaj experţilor contabili şi contabililor autorizaţi membri CECCAR la împlinirea unui secol de la momentul reglementării profesiei contabile în România: „Am onoarea de a evidenţia în mod public rezultatele muncii experţilor contabili şi contabililor autorizaţi din Filiala CECCAR Suceava, precum şi de a recunoaşte şi de a aprecia performanţele societăţilor de expertiză contabilă, de contabilitate, ale experţilor contabili şi contabililor autorizaţi pentru aportul acestora la dezvoltarea profesiei şi al mediului antreprenorial în interes public. Modul în care aţi reuşit să transformaţi provocările în oportunităţi, în perioada de criză generată de noul coronavirus pe care o traversăm cu toţii, va putea constitui model de inspiraţie şi pentru alte sectoare de activitate.

Aşadar, împlinirea a 100 de ani de la înfiinţarea Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România este un prilej de bucurie pentru noi toţi, un moment de legitimă mândrie a tuturor celor care practică această profesie, un moment de cinstire a celor care au asigurat unitatea şi-au dat puterea şi resursele necesare dezvoltării contabilităţii şi a CECCAR în România.

În atmosfera specifică unei aniversări cu atât de bogate semnificaţii, am plăcutul prilej de a adresa tuturor celor care practică această frumoasă şi importantă profesie sincere felicitări şi succes în viitor”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: