În perioada manifestărilor religioase din Suceava

Jandarmi din Suceava şi Bacău asigură ordinea

> Ei solicită credincioşilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi regulile stabilite de organizatori

Până la 24 iunie a.c., Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău şi inspectoratele de jandarmi, de poliţie şi pentru situaţii de urgenţă ale judeţului Suceava vor asigura măsurile de ordine pe timpul manifestărilor religioase organizate de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, ce va avea loc la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou”.

Astfel, peste 250 de jandarmi băcăuani şi suceveni, poliţişti şi pompieri, sprijiniţi de poliţişti locali, vor fi prezenţi în spaţiul public pentru siguranţa pelerinilor participanţi la procesiunile şi slujbele religioase ce vor avea loc la Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou” şi pe străzile municipiului Suceava.

Pentru buna desfăşurare a manifestărilor religioase în aceste zile de sărbătoare, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava vă recomandă:

> respectaţi indicaţiile forţelor de ordine cu privire la traseele de afluire şi defluire;

> manifestaţi înţelegere faţă de măsurile luate şi evitaţi conflictele de orice natură;

> respectaţi regulile stabilite de organizatori pe timpul desfăşurării procesiunilor;

> din motive de sănătate publică, păstraţi distanţa fizică faţă de celelalte persoane şi evitaţi aglomerările;

> acordaţi o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale;

> însoţitorii persoanelor vârstnice şi ai copiilor să păstreze constant contactul vizual cu aceştia pentru că se pot dezorienta uşor şi rătăci prin mulţime;

> dacă sunteţi martori sau victime ale unor fapte antisociale, sesizaţi cea mai apropiată patrulă de jandarmerie sau apelaţi Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă „112”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: