Senatorul USR-PLUS George Mîndruţă:

Problema infrastructurii este definitorie pentru activitatea economică, turistică a judeţului Suceava

> Potrivit lui, se lucrează la proiectul pentru autostrada A 7 şi în curând se începe execuţia

 Senatorul USR-PLUS de Suceava George Mîndruţă, care a însoţit preşedintele Senatului, Anca Dragu, în cadrul vizitei de lucru de două zile efectuate în judeţul Suceava, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în discuţiile purtate în toate mediile s-a conturat tema importantă a infrastructurii.

„Şi în discuţiile de la Universitate, şi la Consiliul Judeţean, şi cu investitorii din Suceava s-a detaşat o temă foarte importantă, cea a infrastructurii, care este definitorie pentru tot ceea ce înseamnă activitatea economică, turism, în judeţul Suceava” a spus Mîndruţă.

Senatorul sucevean a arătat că, în acest sens, autostrada A7 este în calcul şi că se lucrează la ea.

„Cât de curând se va intra pe partea de execuţie” a precizat parlamentarul USR-PLUS.

El a menţionat că pe primul tronson al A 7 s-a declanşat procedura de licitaţie pe execuţie.

„Probabil, într-o lună-două, se va băga sapa în pământ. Pentru tronsonul al doilea, Buzău – Focşani, cam într-o lună se declanşează licitaţia de execuţie. Restul sunt puţin întârziate” a menţionat George Mîndruţă.

În ceea ce priveşte tronsonul Paşcani – Suceava – Siret, el a spus că se lucrează acum la studiul de fezabilitate şi la autorizări, urmând a se vedea când vor începe lucrările de execuţie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: