Potrivit şefului Cancelariei premierului Florin Cîţu

În judeţul Suceava este „o relaxare” în ceea ce priveşte vaccinarea

> El şi-a exprimat speranţa ca autorităţile judeţene să aducă oamenii în centrele de vaccinare

Ministrul Sergiu Horia Hossu, şeful Cancelariei premierului Florin Cîţu,  care a însoţit preşedintele Senatului, Anca Dragu, în cadrul vizitei de lucru din judeţul nostru, s-a pronunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, pentru continuarea campaniei de vaccinare în judeţul Suceava, după ce a constatat că există „o relaxare”.

El a spus că vineri dimineaţa a  vizitat centrul de vaccinare din cadrul USV, ulterior având discuţii cu preşedintele CJ Suceava şi cu prefectul de Suceava despre modul în care se desfăşoară campania de vaccinare.

„La acest moment se pare că există o relaxare la nivel de judeţ, dar împreună cu dânşii am avut discuţii de a aduce oamenii în centrele de vaccinare şi a înţelege cât de importantă este campania de vaccinare” a spus Sergiu Horia Hossu.

El a subliniat că Suceava, la un moment dat, la începutul pandemiei, a trecut prin clipe grele.

„Este foarte important ca fiecare cetăţean al judeţului să înţeleagă cât este de necesară continuarea vaccinării” a mai declarat Hossu.

Şeful Cancelariei primului ministru a adăugat că a aflat care sunt provocările pentru campania de vaccinare din judeţ, respectiv faptul că foarte mulţi locuitori ai judeţului locuiesc în zonele rurale. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: