În organizarea DJA şi OJFIR

Dezbatere cu fermierii suceveni pe marginea măsurilor pentru agricultură şi dezvoltare rurală

> „Finanţarea acestor măsuri este extrem de generoasă, de aceea sperăm să implementăm cât mai multe proiecte în judeţul nostru” a declarat Claudia Elena Gogu, directorul executiv al Direcţiei Agricole

 Direcţia Judeţeană pentru Agricultură (DJA) Suceava, în colaborare cu Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Suceava, organizează joi, 17 iunie, la ora 11, în sala de şedinţe a DJA, o sesiune de informare a fermierilor interesaţi de măsurile de sprijin derulate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), sesiunea 2021. Potrivit directorului executiv Claudia Elena Gogu, vor fi expuse informaţii în legătură cu cele mai importante şi  solicitate măsuri ale PNDR, printre acestea remarcându-se submăsurile 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”; 6.2 „Sprijin pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zone rurale; 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici; 6.4 „Sprijin pentru investiţii în crearea şi dezvoltarea de activităţi neagricole.

Totodată, în cadrul întâlnirii cu fermierii din judeţ, specialiştii DJA şi OJFR vor transmite informaţii pe marginea submăsurii 9.1 „Înfiinţarea grupurilor  de producători în sectorul agricol”; 4.1 „Investiţii în exploataţii agricole”; 4.2 „Sprijin pentru investiţii în procesarea/marketingul produselor agricole şi 4.2 a „Investiţii în procesarea/ marketingul produselor pomicole”. Nu în cele din urmă, vor fi abordate submăsurile 16.4 şi 16.4 a „Sprijin acordat pentru cooperare orizontală şi verticală între actorii din lanţul de aprovizionare în sectoarele agricol şi pomicol”, dar şi alte măsuri care prezintă interes pentru fermieri.

„Pentru perioada 2021-2022, finanţarea acestor măsuri este una extrem de generoasă, de aceea sperăm să implementăm cât mai multe proiecte în judeţul nostru” a declarat Claudia Elena Gogu, directorul executiv al DAJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: