Cupa României, faza judeţeană, competiţia care readuce la viaţă stadionul „Areni” în această vară

Faza judeţeană a Cupei României este prima competiţie organizată de AJF Suceava în această vară. Patru echipe se vor lupta pentru trofeu, LPS Suceava, Juniorul Suceava, Recolta Fântânele şi ASA Rarău Câmpulung.

Faza semifinalelor programează în dublă manşă, pe 20 şi 23 iunie, meciurile LPS Suceava – Juniorul Suceava şi Rarău Câmpulung – Recolta Fântânele, învingătoarele urmând să se întâlnească în marea finală, pe 27 iunie.

Pentru a evolua în competiţie, jucătorii şi oficialii celor patru echipe vor trebui să facă dovada vaccinării anti-Covid sau să aibă rezultate negative la testele antigen, a precizat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Câştigătoarea finalei va participa în primul tur al fazei naţionale a Cupei României, ce va avea loc pe 28 iulie.

Finala din 27 iunie va fi precedată de Adunarea Generală a membrilor afiliaţi ai AJF Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI