Potrivit viceprimarului Lucian Harşovschi

Poliţia a avizat desfiinţarea trecerilor pentru pietoni de la Banca Naţională şi Palatul de Justiţie

> A fost corectat şi marcajul de la trecerea pentru pietoni care ducea într-un zid

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, că Poliţia Rutieră Suceava a avizat propunerea municipalităţii de desfiinţare a trecerilor pentru pietoni de la Banca Naţională şi de la Palatul de Justiţie, de asemenea montarea unui semafor la trecerea pentru pietoni de la parcul de lângă complexul „Bucovina”.

„Chiar ieri am primit avizul de la Poliţie” a spus viceprimarul.

Harşovschi anunţase aceste modificări în urmă cu o săptămână, odată cu efectuarea mai multor schimbări care ar urma să ducă la fluidizarea traficului rutier şi reducerea riscului de accidente.

Viceprimarul a mai spus că a fost corectat şi marcajul de la trecerea de pietoni între Casa Cărţii şi Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, care ducea într-un zid.

El a explicat că în zona respectivă s-au efectuat lucrări de modernizare care s-au încheiat în decembrie 2020 şi că nu s-a trasat o nouă trecere de pietoni până vineri seara, când aceasta a fost trasată pe vechea poziţie care ducea în zid.

Viceprimarul a menţionat că a sesizat situaţia, iar luni dimineaţa firma a refăcut marcajul, astfel încât acum totul este în regulă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: