Schimbări majore în intersecţia de la Biblioteca Bucovinei

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat că vor fi făcute schimbări majore pentru soluţionarea blocajului care se creează în zona intersecţiei de la Biblioteca Bucovinei.

Harşovschi a spus că au fost primite toate avizele de la Poliţie pentru modificările care urmează să fie făcute la intersecţia bulevardului Ana Ipătescu cu strada Mitropoliei.

El a explicat că va fi prelungită la 126 de metri banda de stocare pentru strada Mitropoliei, prin desfiinţarea trotuarului de la parcul central.

Totodată, va deveni cu sens unic porţiunea din strada Mitropoliei pe segmentul dintre Ana Ipătescu şi Ştefan cel Mare şi se vor crea astfel 37 de noi locuri de parcare.

„Mai mult, se vor modifica şi timpii de la semafor, astfel încât să fie un timp mai lung pentru cei care vin în oraş dinspre Ipoteşti.”

Viceprimarul a spus că a fost dat ordinul de începere al lucrărilor, iar, după obţinerea tuturor autorizaţiilor de către firma care va lucra, în 21 de zile se vor realiza modificări.

Viceprimarul Harşovschi şi-a exprimat încrederea că, în luna iulie, lucrările vor fi finalizate. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI