Semafoare la trecerea pentru pietoni de la Spitalul Judeţean

Trecerea pentru pietoni de la Spitalul Judeţean Suceava este semaforizată.

Lucian Harşovschi a anunţat, la mijlocul lunii martie, după ce pe această trecere pentru pietoni s-a produs un accident, că semaforizarea a fost solicitată de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, întrucât este o trecere foarte circulată între cele două zone ale spitalului judeţean. Lucian Harşovschi a explicat că semaforul este necesar şi pentru ca ambulanţele să aibă prioritate.

„Nu punem semafor la spital pentru că a fost accidentul ieri” a spus atunci viceprimarul.

Lucian Harşovschi a arătată proiectul s-a finalizat de mai mult timp, dar, din cauza birocraţiei, s-a amânat punerea lui în aplicare. Era nevoie să fie aprobat şi bugetul local pentru 2021, pentru declanşarea procedurilor.

Lucian Harşovschi a mai declarat că se doreşte ca prin Programul Operaţional Regional 2021-2027 să fie finanţate două subtraversări subterane în municipiul Suceava, una în zona bazarului şi una în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: