Un nou depozit de ţigări de contrabandă

> Poliţiştii de frontieră au găsit la Straja un garaj în care erau ţigări de contrabandă de 540.000 de lei

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit un nou depozit de ţigări de contrabandă într-un garaj din Straja.

Purtătorul de cuvânt al STFP Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a declarat că, vineri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate. În jurul orei 16, ei au descoperit în curtea unui imobil de pe raza localităţii Straja „un număr însemnat de colete învelite în folie de culoare neagră, ce conţineau ţigări de contrabandă”.

Ulterior, cu acordul proprietarului, poliţiştii de frontieră au intrat în curtea imobilului, unde au descoperit depozitate, într-un garaj şi o anexă, peste 88 de baxuri de ţigări de provenienţă ucraineană.

În urma celor constatate, baxurile cu ţigări au fost transportate la sediul instituţiei, unde, în urma inventarierii, au rezultat 44.154 pachete ţigarete, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 516.602 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan a mai anunţat că, joi, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au descoperit, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Lupcina, mai multe colete cu ţigări, abandonate.

În urma celor constatate, coletele au fost transportate la sediul sectorului, în vederea confiscării. În urma inventarierii au rezultat 1.970 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 23.049 lei.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a tragerii la răspundere a acestora. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: