Bucovina Rădăuţi a ratat în ultima jumătate de oră calificarea la barajul decisiv de promovare

> În meciul al doilea al primei manşe a barajului de promovare, Unirea Brăila – Bucovina Rădăuţi 4-0

Bucovina Rădăuţi s-a prezentat la meciul din a doua manşă a primului baraj pentru promovarea în Liga a II-a cu un avantaj bun din prima rundă, când a trecut de Dacia Unirea Brăila cu 2-0. Lucrurile au mers bine până în minutul 60, când moralul rădăuţenilor s-a prăbuşit.

Raphael Stănescu a marcat cu un şut de excepţie, apoi a urmat un gol marcat la un corner de Valentin Robu. La 2-0 în favoarea brăilenilor, Iulian Coroamă a fost eliminat de pe teren şi totul s-a năruit pentru rădăuţeni. În ultimele cinci minute de joc au mai marcat pentru brăileni Apostolache şi Patrick Petre, în timp ce Bucovina Rădăuţi a rămas în nouă jucători, după eliminarea lui Străjeriu.

Evoluţie de excepţie în acest sezon competiţional pentru Bucovina Rădăuţi şi demonstraţie de caracter pentru rădăuţeni, care s-au luptat onorabil până la final.

Poate că era de aşteptat că formaţiile dunărene se vor lupta pentru promovarea în eşalonul secund, doar dacă ne gândim la istoria grupărilor Oţelul Galaţi şi Dacia Unirea Brăila. Pe de altă parte, Seria I a eşalonului trei a fost mult mai tare decât Seria a II-a. Dacă în prima serie sunt grupări din Piatra Neamţ, Botoşani, Suceava, Huşi, Miroslava, Rădăuţi, Fălticeni sau Huşi, ca mai apoi să apară probabil şi o echipă din Bacău, în seria a doua sunt formaţii din Chişani, Făurei şi Valea Mărului.

Dacia Unirea Brăila: Cristian Andrei – Marius Cocîrlă, Marius Moroianu, Cătălin Stănciulescu, Nicola Păvălache, Valentin Robu, George Apostol, Florin Lungu (cpt.), Patrick Petre, Gaby Batchabi, Raphael Stănescu.

Rezerve: Alin Mihai – Andrei Apostolache, Ştefăniţă Sava, Alexandru Duţu, Alexandru Bădilaş, Robert Donzelli, Fendoung Ziepop, Robert Vâlceanu, Andrei Ioniţă.

Antrenor: Florentin Petre.

Bucovina Rădăuţi: Constantin Butnariu – Florin Antonesei, Vasile Chirilescu, Stejărel Vişinar, Abel Coajă, Daniel Bejenar, Vasile Vitu, Eduard Ciobanu, Ionuţ Plămadă (cpt.), Robert Ciobanu, Ionel Stoian.

Rezerve: Paul Rotar – Mugurel Florescu, Ioan Străjeriu, Alexandru Pitic, Robert Şpac, Vasile Dănilă, Iulian Coroamă, Cătălin Coroamă, Iulian Ionesi.

Antrenor: Iulian Ionesi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: