În primele ore de după deschidere

Zeci de persoane s-au vaccinat la centrul de vaccinare din maşină de la Suceava

Zeci de suceveni s-au vaccinat, sâmbătă dimineaţa, la centrul de vaccinare drive-through amenajat în parcarea Suceava Shopping City.

În primele două ore de la deschiderea centrului de vaccinare au venit peste 20 de suceveni care au dorit să scutească astfel timp şi să nu fie nevoiţi să se programeze pe platforma electronică.

O femeie a venit chiar fără maşină, iar după vaccinare a stat 20 de minute într-o maşină a organizatorilor, conform procedurii.

Din nefericire, municipalitatea suceveană, care s-a ocupat de deschiderea acestui centru de vaccinare, nu a reuşit să pregătească signalistica necesară (astfel încât centrul să fie bine semnalizat), dar personalul medical care se ocupa de acţiune era foarte amabil, îndemnând sucevenii să vină să se vaccineze împotriva Covid-19.

La acest centru de vaccinare din maşină pot veni persoane din tot judeţul şi chiar din afara acestuia.

Cei care se prezintă trebuie să completeze un chestionar legat de boli cronice sau dacă urmează un tratament, li se ia temperatura şi, în funcţie de aceste aspecte, se decide dacă se poate efectua vaccinarea.

După vaccinare, persoana este supravegheată medical în timp ce stă în maşină 15-20 de minute în parcarea din zonă. Iar dacă nu a avut reacţii adverse poate pleca, fiind informată despre care ar putea fi reacţiile adverse generale la care se poate aştepta ulterior.

Personalul medical de la centrul de vaccinare drive-through din parcarea Suceava Shopping City a transmis sucevenilor să se vaccineze pentru revenirea la o viaţă normală în cât mai scurt timp.

Reamintim că, vineri, Consiliul Local Suceava a aprobat asocierea cu Suceava Shopping City în vederea organizării centrului de vaccinare drive through care urmează să funcţioneze până în 30 septembrie 2021, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2021. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: