Cârlibaba

Ţigări de aproape 270.000 de lei ascunse într-un garaj

> O femeie este cercetată pentru contrabandă

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit şi ridicat în vederea confiscării 22.700 pachete cu ţigări provenite din magazine de tip duty free, fără timbru fiscal, în valoare de peste 265.000 lei, iar o femeie este cercetată pentru contrabandă.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a declarat că poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei, în cooperare cu cei din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, au desfăşurat sâmbătă seara o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 22, poliţiştii de frontieră au descoperit, pe drumul Izvoarele Sucevei – Cârlibaba, într-un garaj deschis, aflat la marginea drumului, 18 colete învelite în folie neagră.

În urma cercetărilor a fost identificată proprietara garajului, o suceveancă în vârstă de 53 de ani. Ulterior, cu acordul acesteia, poliţiştii de frontieră au intrat în garajul respectiv şi au ridicat toate coletele. Întreaga cantitate a fost transportată la sediul instituţiei, iar în urma inventarierii au rezultat 22.700 pachete ţigarete, provenite din magazine de tip duty free, fără timbru fiscal, în valoare de 265.590 lei.

În acest caz se fac cercetări pentru contrabandă, fiind vizată proprietara garajului. De asemenea, se fac verificări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: