„Ne dorim să păstrăm meşteşugul”

35 de copii şi tineri, membri în Asociaţia Tinerilor Ortodcşi Suceveni (ATOS), au participat, în ajunul sărbătorii Intrării Domnului în Ierusalim, la atelierul de încondeiere de ouă care s-a desfăşurat la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Sfântu Ilie, Suceava.

„Ne dorim să păstrăm meşteşugul şi să îi învăţăm pe tineri să îndrăgească tradiţiile noastre frumoase şi să le ducă mai departe, ele fiind bucăţică din sufletul nostru” a spus coordonatorul asociaţiei, pr. Justinian-Remus Cojocar.

În calendarul încărcat de activităţi, prin care tinerii ATOS îşi arată preţuirea pentru tradiţii, se află şi cele în care aceştia îşi cos cămăşi ţărăneşti cu motive tradiţionale. (M.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: