Bărbat tâlhărit pe o stradă neiluminată din Fălticeni

> El a fost ademenit acolo de un tânăr care i-a promis că-l va conduce la o prostituată

Un tânăr din Fălticeni a fost reţinut şi este cercetat penal după ce ar fi tâlhărit o persoană. Fapta a fost comisă în seara de 20 aprilie, pe o stradă lăturalnică din municipiu.

Un bărbat de 44 de ani, din Buneşti, a petrecut toată seara într-un bar din localitate. După ce a ieşit din local, era băut de-a binelea.

Mergând pe strada Sucevei din Fălticeni, el a fost abordat de un tânăr de 27 de ani, care i-a propus să-l conducă la o prostituată. Bărbatul nu a stat mult pe gânduri şi l-a urmat pe tânăr.

Cei doi au parcurs mai multe străzi, până au ajuns pe o alee neiluminată. Acolo, tânărul l-a tâlhărit pe bărbat, sustrăgându-i în jur de 300 de lei.

Autorul faptei a fost identificat în data de 23 aprilie, fiind ulterior reţinut pentru 24 de ore. În prezent, el se află în arestul IPJ Suceava, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul este cercetat penal pentru tâlhărie calificată. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI