Într-o acţiune efectuată de poliţişti în zona municipiului Rădăuţi şi a oraşului Vicovu de Sus

Amenzi de peste 40.000 de lei şi 12 permise reţinute

Poliţiştii suceveni au aplicat 125 de amenzi, au suspendat 12 permise de conducere şi au indisponibilizat o autoutilitară în cadrul unei acţiuni cu efective sporite pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră în zona municipiului Rădăuţi şi a oraşului Vicovu de Sus, a informat IPJ.

Acţiunea s-a desfăşurat marţi, 27 aprilie. Din cele 125 de amenzi, în valoare totală de 41.535 lei, 59 au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei legale, a precizat sursa citată.

Tot din cauza vitezei, 10 şoferi au rămas fără permise. Alte două permise au fost reţinute pentru depăşiri neregulamentare.

Pe lângă acestea, poliţiştii au retras 10 certificate de înmatriculare, toate pentru lipsă de ITP sau RCA.

Poliţiştii au indisponibilizat o autoutilitară. Vehiculul a fost oprit pentru control pe DN 2E, pe raza localităţii Vicovu de Jos. Autoutilitara era condusă de un localnic de 45 de ani, care efectua un transport de nisip fără a avea montată prelata. El nu avea nici asigurare obligatorie RCA. Mai mult, conducătorul auto avea atestatul profesional expirat!

Drept urmare, el a fost amendat, iar autoutilitara a fost indisponibilizată prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numere de înmatriculare. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI