Activitatea unei firme a fost suspendată pentru nereguli la transportul de mărfuri periculoase

Sancţiuni dure au fost aplicate faţă de o societate comercială din Câmpulung Moldovenesc, unde au fost depistate nereguli privind efectuarea activităţii de transport rutier de mărfuri periculoase.

Controlul a avut loc în data de 21 aprilie, fiind efectuat de către poliţiştii din cadrul SICE al IPJ Suceava, împreună cu reprezentanţi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, sprijiniţi de o patrulă din cadrul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc.

Astfel, au fost constatate două contravenţii, una privind efectuarea activităţii de transport rutier de mărfuri periculoase, iar cealaltă privind protecţia consumatorilor.

Drept urmare, echipa de control a indisponibilizat 191 de butelii GPL, în valoare de 10.640 lei.

De asemenea, autorităţile au dispus şi măsura complementară a suspendării activităţii societăţii comerciale până la remedierea neregulilor constatate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: