Parcul Şipote şi păduricea Zamca au fost igienizate din nou

 > Viceprimarul Lucian Harşovschi: Pentru un oraş mai frumos, mai curat, haideţi să păstrăm curăţenia!

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a anunţat că parcul Şipote şi păduricea Zamca au fost igienizate din nou în cursul dimineţii de miercuri, 21 aprilie.

Potrivit viceprimarului, la acţiune au participat 80 de persoane din cadrul Serviciului de Ecologizare, Direcţiei Generale a Domeniului Public şi firmelor Diasil şi Ritmic.

Harşovschi a precizat că spre deosebire de parcul Şipote, unde era mai curat, în păduricea Zamca era foarte multă mizerie.

„De arătat cu degetul e simplu, mai greu este să te implici şi să menţii curăţenia făcută. Pentru un oraş mai frumos, mai curat, haideţi să păstrăm curăţenia!” a îndemnat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: