În parcul Şipote şi păduricea Zamca vor fi instalate camere video, iar zona Zamca va fi amenajată

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că a participat şi el la campania de curăţenie de miercuri „Toţi pentru Curăţenia Oraşului”, în cele două păduri parc din Suceava, respectiv Şipote şi Zamca. Anterior, viceprimarul Lucian Harşovschi a relatat despre igienizarea celor două zone de agrement.

„Am participat astăzi alături de cei doi viceprimari, la campania de curăţenie de primăvară «Toţi pentru curăţenia oraşului», în pădurea parc Şipote şi pădurea parc Zamca, care începând de toamna trecută sunt în administrarea Primăriei Suceava” a spus Ion Lungu.

Primarul a mai remarcat că în zona Zamca au fost aruncate foarte multe gunoaie.

„Dacă în zona Şipote s-au făcut periodic acţiuni de ecologizare de către primărie şi reprezentanţi ai societăţii civile, în zona Zamca am găsit foarte multă mizerie. Primăria va face curat în ambele zone, iar sucevenii au responsabilitatea de a menţine pădurea curată” a precizat el.

Totodată, Ion Lungu a anunţat că municipalitatea va monta camere video în cele două păduri parc, iar poliţia locală va monitoriza şi va amenda pe cei care aruncă gunoaie.

Pe lângă aceasta, Lungu a declarat că după amenajarea parcului Şipote, autorităţile locale vor amenaja şi păduricea Zamca. Municipalitatea vrea să construiască un amfiteatru în aer liber, piste pentru biciclişti, alei pentru alergat şi alte amenajări pentru petrecerea timpului liber. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: