Volei masculin

Eduard Cazacu, un jucător sucevean care a fost prezent constant în sezonul trecut în primul eşalon valoric

În ultimii ani voleiul sucevean s-a axat pe promovarea tinerilor şi pe realizarea unei „trambuline”, prin echipa de seniori a Clubului Sportiv Municipal, către marea performanţă. Pentru că nu avut o susţinere pentru a face pasul către primul eşalon valoric, formaţia bucovineană a mizat pe faptul că unii dintre tinerii crescuţi la Suceava vor ajunge departe.

Acest lucru s-a şi întâmplat, cel puţin în ultima perioadă, voleibaliştii suceveni ajungând să evolueze în Divizia A1. Prima dovadă a valorii şcolii sucevene de volei a fost Alexandru Raţă, campion naţional cu Arcada Galaţi, dar trebuie de menţionat faptul că un alt sportiv de aceeaşi vârstă a evoluat şi el cu succes la cel mai înalt nivel în România.

Eduard Cazacu, jucător crescut şi el la LPS Suceava, a jucat în sezonul precedent pentru CSU UV Timişoara. Sportivul sucevean, care evoluează pe postul de atacant central sau centru la blocaj, potrivit ultimelor denumiri, a fost prezent pe teren în peste 70% din meciurile disputate de bănăţeni. Gruparea timişoreană s-a salvat de la retrogradare şi o contribuţie constantă şi eficace a avut-o şi Edi Cazacu.

„Eduard Cazacu este un jucător cu calităţi de excepţie şi o gândire evoluată în joc. Aceste calităţi le moşteneşte de la tatăl său Gabriel, jucător pentru CSM Suceava în primul eşalon valoric.

Poate că tânărului nostru îi lipseşte încrederea în forţele proprii pentru a continua în volei să ajungă la marea performanţă, dar el are toate datele pentru a ajunge acolo.

Edi Cazacu este un sportiv tânăr, de valoare, care poate progresa, bine antrenat, către marea performanţă în volei. Noi îi dorim să îşi urmeze visul său în sport”, a spus antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: