Deputatul PSD Gheorghe Şoldan îndeamnă angajaţii cinstiţi din ministere să spună adevărul despre gestionarea pandemiei

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan a apreciat, miercuri, că, de dragul funcţiilor, cei din PNL şi USR vor îngropa orice adevăr, motiv pentru care solicită angajaţilor cinstiţi din ministere să spună adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în gestionarea pandemiei.

Totul este negociabil

„Care principii? Care Constituţie? În coaliţia de conjunctură, totul este negociabil. PNL – USR-PLUS nu lasă osul chiar atât de repede, au prins gustul puterii, şi de dragul funcţiilor vor îngropa orice adevăr. Azi le place de Cîţu, mâine nu le mai place, ca poimâine să le placă iarăşi. Cine să îi mai înţeleagă? De asta au nevoie românii?” a întrebat Şoldan într-un comunicat de presă.

„Fac apel la oamenii cinstiţi din ministere, care ştiu ce s-a întâmplat în problema gestionării pandemiei, să nu tacă! Dacă există o problemă cu raportările deceselor de Covid-19 – să spună! Dacă s-au falsificat registrele – să nu tacă! Dacă a fost un abuz de putere – să o denunţe! Altfel, vor fi complici!” a transmis deputatul.

El a apreciat că PNL – USR-PLUS nu vor face lumină în acest caz pentru că nu îi interesează.

„Pentru ei, scandalul primează şi jocul de imagine. Îşi arată muşchii unii altora. Îşi vor pune alţi oameni pe scaunele de miniştri şi se va coborî cortina. În schimb, bolnavii vor rămâne tot fără pic de ajutor, spitalele vor continua să aibă probleme ba cu oxigenul, ba cu prizele ori cu lipsa materialelor sanitare” a mai declarat Şoldan.

Şoldan consideră că această coaliţie trebuie să plece de la guvernare

„Tandemul PNL – USR-PLUS şi-a demonstrat incompetenţa! De o săptămână, românii n-au mai auzit nimic de PNRR, de autostrăzi, de spitale noi, coaliţia marilor proiecte din capul lor a coborât discuţia la nivel de persoane, apărându-şi oamenii de partid, nu interesele naţionale” a conchis Şoldan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: