Gura Humorului

Amenzi de 9.000 lei după difuzarea unei înmormântări pe Facebook 

> Poliţiştii au identificat 14 persoane care nu respectau măsurile anti-Covid

Mai multe persoane care au participat la o înmormântare au fost amendate pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid. Ceremonia a fost difuzată pe Facebook, ceea ce a permis poliţiştilor să identifice participanţii care nu purtau măşti de protecţie şi/sau nu respectau distanţarea socială.

Cazul a avut loc marţi, 20 aprilie, la Gura Humorului. Difuzarea pe reţeaua de socializare a fost observată şi de poliţiştii care s-au sesizat din oficiu privind încălcările măsurilor sanitare.

Astfel, aceştia s-au deplasat la cimitirul din localitate unde nu au fost identificate persoane, ceremonia de înhumare fiind încheiată.

În aceste condiţii, echipa de control a mers la domiciliul familiei decedatului, identificând persoana care a filmat şi difuzat ceremonia. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei, unde a fost amendat.

Totodată, imaginile au permis identificarea altor 13 persoane, care, de asemenea, s-au ales cu amenzi. Valoarea totală a sancţiunilor este de 9.000 lei. Cercetările continuă pentru stabilirea identităţii şi celorlalţi participanţi care au încălcat măsurile anti-Covid. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: