Rugbi, Divizia Naţională

Prima victorie stagională pentru RC Gura Humorului

Foto: Marius Gabor

> Într-un meci din etapa a II-a, RC Gura Humorului – Griviţa Bucureşti 21-13

În cadrul etapei a II-a a Diviziei Naţionale de rugbi, RC Gura Humorului a primit vizita echipei Griviţa Bucureşti. Doar formaţia humoreană a evoluat la finele săptămânii trecute, pentru că CSM Suceava a stat în această rundă, formatul acestui sezon competiţional a eşalonului secund având nouă grupări, deci un număr impar.

Formaţia humoreană şi-a revenit după eşecul usturător din prima etapă, când a cedat la scor la Galaţi, reuşind acum să câştige. Deşi la jocul cu balonul oval omogenitatea şi spirtul de echipă sunt esenţiale, din perspectiva punctelor se poate spune că jocul cu bucureştenii a fost un „one man show”. Am spus acest lucru pentru că toate cele 21 de puncte ale învingătorilor au purtat semnătura lui Alin Conache.

Alin Conache a transformat şase lovituri de pedeapsă şi a izbutit şi un dropgol. Mezinul familiei Conache a învăţat tot arsenalul de execuţii din rugbi de la tatăl său Vasile şi de la fraţii lui mai mari, Tiberiu şi Gabriel. Mai mult chiar, şi el, şi fraţii lui l-au avut ca antrenor pe Dumitru Livadaru, un fel de „legendă” a drop-golului la Suceava.

Aşadar, RC Gura Humorului a trecut de RC Griviţa Bucureşti cu 21-13 şi în etapa viitoare va veni la Suceava, pe stadionul „Unirea”, pentru întâlnirea cu colegii de la CSM Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: