Dan Ioan Cuşnir:

Întrecere ciudată între Ion Lungu şi aleşi locali ai USR Suceava pe asumarea unor iniţiative

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul local Dan Ioan Cuşnir, a transmis, printr-un comunicat de presă, că vede că, în ultimele săptămâni, între primarul Ion Lungu şi aleşi locali ai USR Suceava este o întrecere pe asumarea unor iniţiative, deşi a constatat că între aceştia există o colaborare de 12 ani care se traduce prin contracte de peste un milion de lei.

„De câteva săptămâni asistăm la o întrecere comică între primarul Ion Lungu, pe de o parte, şi USR-PLUS de cealaltă parte. Au început să aducă tot felul de argumente, cine a fost primul şi cine a făcut mai multe pentru parcul Şipote. Mai nou, se luptă şi pentru a-şi trece la realizări şi creşterea burselor pentru elevi, uitând să informeze că, de fapt, această creştere a burselor şcolare se datorează HG 1064/2020 care stipulează creşterea cuantumului minim al burselor la 100 lei şi acoperirea valorii burselor de la bugetul de stat” arată Dan Ioan Cuşnir.

El consideră că această competiţie este „ciudată” având în vedere lunga colaborare dintre aceştia.

„De exemplu, este cu adevărat impresionantă lista contractelor dintre Primăria Suceava şi firma de arhitectură a consilierei viceprimarului USR, doamna Teodora Munteanu. O colaborare trainică, de peste 12 ani, în care 877.419 lei + TVA, respectiv 1.044.128 lei, adică aproximativ 240.000 euro din banii Sucevenilor au ajuns la o firmă de arhitectură apropiată de USR-PLUS. Ce frumos sună sloganul USR-PLUS «O Românie fără Hoţie!». Trebuie doar completat: «O Românie fără hoţie, dar cu USR-işti conectaţi la robinetele banului public!» a adăugat Dan Ioan Cuşnir, care a ataşat comunicatului un document privind contractele la care face referire.

El crede că Suceava are nevoie de primenirea administraţiei locale, are nevoie de oameni noi, cu mentalităţi aliniate vremurilor. „Nu vor putea salva Suceava Lungu, Harşovschi şi cei apropiaţi lor, aceiaşi oameni care au ţinut-o departe de modernizare şi progres” a conchis Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: