Pe când lucrau la renovarea unui apartament din Suceava

Doi muncitori au tăiat o ţeavă de gaz

> Locatarii au sesizat situaţia după ce pe casa scării a început să se simtă miros puternic de gaz metan

Doi muncitori care lucrau, vineri, la renovarea unui apartament din Suceava au tăiat o ţeavă de gaze naturale. Locatari din bloc au sunat la 112, semnalând că se simte miros puternic pe casa scării.

Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică a mers la faţa locului, unde i-a identificat pe cei doi muncitori care efectuau activităţi de renovare în imobilul situat pe str. Zorilor nr. 15. În interiorul unui apartament, respectiv în bucătărie, ei au vrut să taie de la sol o ţeavă din metal cu lungimea de aproximativ 20 centimetri, moment în care a început să se simtă un miros înţepător de gaze.

La sosirea poliţiştilor, la faţa locului era prezent deja un echipaj din cadrul ISU Suceava, care a procedat la asigurarea locului şi ventilarea naturală a încăperilor, prin deschiderea ferestrelor, pentru eliminarea gazelor din interiorul apartamentului.

La scurt timp a sosit şi un echipaj de intervenţii al distribuitorului de gaz natural, care a închis conducta de gaze, precizând că ţeava tăiată este vechea conductă de gaze naturale în regim pauşal, fiind destinată pentru a fi folosită de locatarii de pe scara de bloc la aparatele de gătit.

În urma incidentului nu au existat victime sau pagube materiale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: