Recepţia lucrărilor la sediul Primăriei Suceava nu a fost efectuată

> Potrivit edilului-şef, staţia trafo rămasă nerenovată ar urma să fie refăcută cu fonduri proprii

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că recepţia lucrărilor la sediul Primăriei Suceava încă nu a fost făcută.

Declaraţia primarului a venit după ce News Bucovina arătase în ziua anterioară că la finalizarea lucrărilor, anunţată de Ion Lungu, mai multe aspecte nu par să fie în regulă.

 „Urmează să se facă în zilele următoare recepţia. A fost o recepţie formală” a declarat miercuri Ion Lungu.

Primarul consideră că „a ieşit o lucrare bună” şi că, pe lângă aspectul fizic al clădirii, care astăzi este una din cele mai frumoase din municipiu, vor fi făcute economii la întreţinerea imobilului.

Lungu a mai spus că doreşte să monteze o siglă luminoasă şi reflectoare care să lumineze sediul municipalităţii.

„A mai rămas transformatorul care nu a fost făcut. Nu a fost eligibil pe fonduri europene, nu este al nostru, e al E.ON. Sperăm să-l putem face pe forţe proprii” a spus primarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: