Poliţia Locală ridică aproape 20 de rable abandonate prin Suceava

„Campania de curăţenie de primăvară continuă şi altfel!” a anunţat Lucian Harşovschi, viceprimar al municipiului Suceava. Potrivit lui, cu ajutorul Poliţiei Locale, în această perioadă se procedează inclusiv la ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public şi pe domeniul privat al municipiului. Astfel, cu prilejul ultimei acţiuni de pe raza Sucevei au fost ridicate 5 asemenea maşini, pe listă fiind alte 14, pentru care procedurile sunt în curs.

Conform normelor legale în vigoare, după depozitarea în Iţcani, pe un teren amenajat în acest sens, lucrătorii Primăriei pot duce autovehiculele respective la dezmembrare, în vederea recuperării cheltuielilor cu ridicarea şi transportul. Aceasta doar după expirarea unui interval de graţie, pentru o eventuală revendicare a maşinilor, în final emiţându-se dispoziţia de primar în vederea valorificării la REMAT.

„Dacă unii proprietari nu înţeleg să-şi respecte vecinii şi să nu blocheze parcările cu rable, le ridicăm noi, după efectuarea procedurilor. Ştim că mai există rable în Suceava, dar ne bazăm şi pe voi să le semnalaţi la numărul de telefon 0230 212192. Vă asigur că după efectuarea procedurilor – cam birocratice –, acestea vor fi ridicate” a punctat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Amenda şi cheltuielile cu ridicarea, transportul şi depozitarea ajung şi la 2.000 de lei, astfel că proprietarilor nu prea le mai dă mâna să-şi revendice rablele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: