Heliportul de pe Spitalul Judeţean Suceava va fi funcţional în vară

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, dr. Alexandru Calancea, a declarat recent la News Bucovina că unitatea spitalicească îşi continuă programul de investiţii.

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava nu încremeneşte în această patologie Covid” a precizat Calancea.

El a arătat că spitalul continuă să urmărească bunul mers al dezvoltării. Calancea a spus că se lucrează la heliportul ce se amenajează pe clădirea spitalului.

„Sperăm ca în vară să avem funcţional acest heliport” a adăugat managerul SJU Suceava.

El a spus că acum judeţul Suceava are alocat şi un elicopter.

„Avem şi un elicopter repartizat zonei noastre şi va fi un beneficiu pentru pacienţii care trebuie să ajungă la SJU Suceava sau de aici în altă zonă” a spus Alexandru Calancea.

Reamintim că DSU a repartizat judeţului Suceava un elicopter SMURD, iar în urma analizelor efectuate de specialişti s-a stabilit ca baza acestuia să fie amenajată la Câmpulung Moldovenesc. Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că terenul pentru amenajarea punctului aeromedical din Câmpulung Moldovenesc, de circa 3.500 mp, se află la distanţă mică de Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

CJ Suceava urmează să finanţeze construirea hangarului şi celelalte anexe necesare pentru funcţionarea punctului aeromedical din Câmpulung Moldovenesc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: