Teatrul „Matei Vişniec” Suceava

Spectacol gratuit pentru personalul medical al Spitalului Judeţean

„În semn de recunoştinţă faţă de implicarea şi devotamentul medicilor pentru ca sucevenii să revină cât mai curând la normalitate”, Teatrul Municipal „Matei Vişniec” va oferi, exclusiv cadrelor medicale, cel mai iubit spectacol pus în scenă de actorii suceveni, „PiSiCi”, în regia lui Bobo Burlăcianu, în data de 24 aprilie. Intrarea este liberă pentru salariaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

„Este un gest mult prea mic din partea noastră faţă de ceea ce am primit în schimb de mai bine de un an de zile. Mulţumim  Spitalului Judeţean de Urgenţă «Sfântul Ioan cel Nou» Suceava!” au transmis reprezentanţii Teatrului „Matei Vişniec”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: