O unitate de exploatare a pietrişului şi nisipului activa fără autorizaţie de mediu

Comisarii de mediu suceveni au efectuat un control la o unitate cu obiect de activitate exploatarea pietrişului şi nisipului, după ce a primit o sesizare cu privire la disconfortul produs de aceasta, a informat Garda de Mediu Suceava. Astfel, echipa de control a constatat că agentul economic a desfăşurat activităţi specifice fără a deţine autorizaţie de mediu pentru perimetrul temporar de exploatare deţinut pe râul Suceava.

Drept urmare, unitatea respectivă a fost amendată cu 30.000 lei. De asemenea, ca măsură complementară a fost suspendată activitatea de exploatare a agregatelor minerale de râu până la obţinerea autorizaţiei de mediu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: