Doi câini au fost spânzuraţi într-o pădure din zona Rădăşeni

> Asociaţia Casa lui Patrocle: Oameni fără discernământ trăiesc şi umblă liberi printre noi! > Poliţia Animalelor a deschis dosar penal

Asociaţia Casa lui Patrocle a făcut public un caz de cruzime faţă de doi câini care au fost spânzuraţi într-o pădure din apropierea satului Mihăeşti din zona Rădăşeni. Asociaţia consideră că acest fapt arată că „oameni fără discernământ trăiesc şi umblă liberi printre noi”.

„Doi câini spânzuraţi într-o pădure lângă Mihăieşti! În urma unei imagini apărute în spaţiul public, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Suceava (Poliţia Animalelor) s-au autosesizat imediat, s-au deplasat la faţa locului, au găsit locaţia şi cadavrele câinilor. Cadavrele au fost prelevate de medicii veterinari din cadrul serviciului şi vor fi transportate la DSVSA Suceava pentru efectuarea necropsiilor. S-a deschis deja un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, urmând a se stabili şi circumstanţele în care s-au produs aceste crime!” a transmis Asociaţia Casa lui Patrocle

Sursa citată subliniază că este nevoie concretă de sprijinul întregii comunităţi pentru identificarea făptaşului.

„Poate cineva recunoaşte câinii, iar în acest fel să ajungem la proprietar sau deţinător! Posibil să fie doi câini de întors oile, deci de la vreo stână sau crescător de oi, însă este doar o ipoteză. Da, se va verifica dacă au cip! Iar dacă cineva dintre voi ştie vreo informaţie sau detaliu, de orice fel, rugăm să ne scrieţi mesaj pe pagină (este vorba despre pagina de Facebook a asociaţiei – n.n.)! Iar cum o facem mereu, vă promitem protecţia anonimatului!” se menţionează în mesajul Asociaţiei Casa lui Patrocle. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: