Viceprimarul Lucian Harşovschi:

Continuăm şi în acest an acţiunile de colectare de îmbrăcăminte, încălţăminte şi jucării pentru a fi donate celor în nevoie

Viceprimarul Lucian Harşovschi a transmis că sucevenii pot dona haine, încălţăminte şi jucării celor care au nevoie, prin depozitarea acestora în containerele de colectare special amplasate în oraş.

Containere speciale sunt amplasate în cartierul Burdujeni –  zona Pieţei Agroalimentare; cartierul Obcini –  intersecţia str. Staţiunii cu str. Slătioara; cartierul George Enescu –  intersecţia str. Zorilor cu bdul George Enescu; centru –  zona Pieţei Agroalimentare Centrale.

Viceprimarul a spus că sunt amplasate câte două containere în fiecare locaţie, unul fiind destinat adulţilor, iar celălalt copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani.

„Menţionez că toate containerele sunt deschise, lucrurile depozitate sunt ridicate periodic, sortate, spălate, dezinfectate, apoi distribuite celor nevoiaşi  de persoanele din cadrul Fundaţiei «Ana», cu care Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului Suceava continuă colaborarea şi în acest an” a spus Harşovschi.

Viceprimarul a menţionat că anul trecut au fost colectate 17.900 kg de îmbrăcăminte şi încălţăminte, dintre care 17.450 kg au fost trimise cazurilor sociale. Celelalte au fost arse, neputând fi folosite. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: