Viceprimarul Lucian Harşovschi a solicitat sucevenilor să sprijine acţiunile de curăţenie stradală

> Potrivit lui, curăţenia oraşului este o responsabilitate comună, administraţie-cetăţeni

Viceprimarul Lucian Harşovschi a transmis un apel către suceveni să sprijine acţiunile de curăţenie stradală, dar şi să menţină curăţenia făcută.

„Deşi un subiect controversat în rândul cetăţenilor, pentru că se plăteşte taxa de ecologizare, curăţenia oraşului este o responsabilitate comună, administraţie-cetăţeni. Acest lucru însemnând că, odată făcută, curăţenia trebuie menţinută!” a transmis viceprimarul Harşovschi.

El le cere sucevenilor şi responsabilitate, ceea ce înseamnă „să nu încurce aceste acţiuni de curăţenie”.

„Spun acest lucru pentru că, pe anumite porţiuni de drum, colegii anunţă înainte că maşinile trebuie mutate într-un anumit interval, pentru a se putea curăţa mai bine strada. Din nefericire, nu toţi înţeleg acest lucru, fie din comoditate, fie că nu le pasă” a adăugat viceprimarul.

„Fac un apel la proprietarii de autovehicule să sprijine această campanie şi să-şi mute maşinile pentru a facilita intervenţia utilajelor de salubrizare. Menţionez că în zonele în care se acţionează sunt afişate flyere de către colegii de la Poliţia Locală” a mai spus Lucian Harşovschi, care a menţionat că implicarea sucevenilor se poate face prin simpla respectare a mesajului din pliantele afişate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: