Colegă dragă, te plângem…

Într-o dimineaţă de aprilie, când aşteptam să ne încălzească primăvara, să ne zâmbească soarele, dar din cer curgeau lacrimi de fulgi albi şi reci, a plecat încă un om dintre noi, alungat de boala ce ne râde în nas, reducându-ne la tăcere.

A plecat pofesoara MARICA ZARA, colega şi prietena noastră.

O plângem şi o păstrăm în amintire ca pe cea mai liniştită şi echilibrată dintre noi, prietenoasă, generoasă şi gata să ajute pe oricine. N-am auzit-o nicicând ridicând tonul sau pronunţând o vorbă fără rost.

Ca urmare a acestor lucruri, a fost iubită de elevi şi colegi şi-i spunem la plecare, cu lacrimi în glas:

Să-ţi fie drumul lin, Marica noastră, îngerii Domnului să te însoţească, să te primească Dumnezeu la dreapta Sa şi să-i găseşti pe toţi cei dragi plecaţi mai înainte. (Colegii tăi, învăţătorii şi profesorii de la Şcoala Nr. 3 Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: