Deputatul USR de Suceava dr. Radu Ciornei:

Cer ca în judeţul Suceava să nu mai fie obligatorie purtarea măştii în aer liber

> Toate cifrele de infectare nu mai justifică purtarea măştii în aer liber în Suceava

Deputatul USR de Suceava, dr. Radu Ciornei, a solicitat, miercuri seara, ca în judeţul Suceava să nu mai fie obligatorie purtarea măştii în aer liber.

„Dacă am fost primii în carantină dintre judeţe cred că acum ar trebui ca Suceava să fie primul judeţ în care se ridică o interdicţie majoră. Cer ca în judeţul Suceava să nu mai fie obligatorie purtarea măştii în aer liber” a anunţat deputatul Radu Ciornei.

El a menţionat că aceasta este o cerere bazată pe date ştiinţifice.

„Ne datoraţi asta, domnilor din Comitetul Tehnico-Ştiinţific! Dacă aveţi îndoieli, contactaţi-mă!” a mai transmis specialistul în imunologie Radu Ciornei.

El a mai spus că Suceava a fost carantinată şi că a fost închisă prima.

„Acum Suceava merită să se bucure de aceeaşi judecată din partea celor care au băgat-o în carantină! Toate cifrele de infectare nu mai justifică purtarea măştii în aer liber în Suceava” a precizat Radu Ciornei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: