Consilierul local PNL Angela Zarojanu îşi doreşte mai multă aplecare pentru curăţenia oraşului, dar şi pentru schimbări estetice:

Şi eu m-am săturat să aud că în Suceava e mizerie

> Potrivit ei, în centru e prea mult gri, iar oamenii vor culoare, pentru că sunt şi aşa împovăraţi de griji şi necazuri

Fostul viceprimar PNL al Sucevei, consilierul local Angela Zarojanu, a declarat, luni, la News Bucovina, că îşi doreşte ca în acest mandat să fie mai multă aplecare pentru curăţenia oraşului, dar şi pentru estetica municipiului Suceava.

„Aş vrea ca oraşul să fie mai vesel, mai strălucitor” a spus consilierul local liberal.

Ea a arătat că sunt probleme în ceea e priveşte curăţenia oraşului.

„Trebuie văzut ceea ce nu funcţionează. Se munceşte, se curăţă, dar poate că firmele care fac curăţenia în oraş ar trebui mai bine monitorizate privind ceea ce fac. Probabil că acest lucru se va întâmpla în curând, pentru că, într-un fel, pandemia nu te mai lasă să stai în birou şi te trimite pe teren. Eu cred că activitatea acestor firme trebuie să fie mult mai îndeaproape urmărită, pentru că se dau foarte mulţi bani şi pentru că, vă spun sincer – şi eu m-am săturat că lumea spune că Suceava este un oraş în care este multă mizerie” a spus Angela Zarojanu.

Ea a adăugat însă că întotdeauna adevărul este la mijloc, dar că sunt probleme în ceea ce priveşte curăţenia.

„Acum este şi o perioadă critică, sensibilă. A trecut iarna, s-a topit zăpada şi se vede tot ce a rămas. Eu am să încerc cu un program de colaborare mai strâns cu societatea civilă, pentru că aceste aspecte ne pot fi relalate şi de activiştii de mediu” a spus Zarojanu.

Consilierul local liberal a menţionat că nu este normal ca cineva care iese din casă să se murdărească cu noroi, iar apoi să aibă o stare de disconfort toată ziua.

Angela Zarojanu a mai apreciat că e nevoie şi de schimbări de estetică urbanistică şi a dat exemplu esplanada Casei Culturii, care ar trebui să fie reamenajată.

„Foarte multă lume îmi spune că se plimbă pe acolo, că şi aşa sunt împovăraţi de griji şi necazuri şi că totul este gri. Îşi doresc o infuzie de verde, o infuzie de culoare. Ar trebui să armonizăm, să mai plantăm nişte copaci, să schimbăm mobilierul urban. Trebuie să avem un mobiler urban caracteristic Sucevei. Să dispară băncile de tablă şi să le înlocuim cu ceva specific zonei” a mai spus Angela Zarojanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: