Teodora Munteanu, aleasă preşedinte al Organizaţiei Municipale USR Suceava

Teodora Munteanu, viceprimar al Sucevei, a fost aleasă preşedinte al Organizaţiei Municipale USR Suceava.  Ea este în prezent şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene USR Suceava.

Din echipa de conducere a Biroului Local al USR Suceava fac parte deputatul Radu Ciornei, consilierul local Lorena Buburuzan, precum şi Cristin Maslovschi, Corina Parasca, Ionuţ Nistor şi Puiu Marin.

Teodora Munteanu a declarat la News Bucovina că nu mai doreşte să continue să conducă Organizaţia Judeţeană a USR Suceava şi că se va dedica proiectelor din municipiul Suceava.

De remarcat este că din echipa de conducere locală nu face parte consilierul local Dan Nichiforel, fost candidat al formaţiunii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Este de aşteptat ca el să facă parte din viitoarea conducere a Biroului Judeţean al organizaţiei.

Cel mai probabil, la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene USR Suceava ar urma să candideze deputatul Radu Ciornei.  (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: