Razie şi controale în trafic la Gura Humorului

> Cinci persoane au fost reţinute pentru comiterea unei agresiuni, inclusiv un adolescent

O razie a fost organizată în data de 16 martie pe raza oraşului Gura Humorului şi în zona rurală limitrofă, a informat IPJ Suceava.

Cei 37 de poliţişti şi doi jandarmi implicaţi au desfăşurat activităţi pe linia asigurării unui climat optim de siguranţă publică pentru cetăţeni, pentru protejarea patrimoniului acestora, precum şi pentru siguranţa traficului rutier.

Astfel, în cadrul acţiunii au fost legitimate 90 de persoane, fiind verificate 68 de obiective şi autoturisme. Ca urmare, au fost aplicate 40 amenzi, în valoare de 9.905 lei. Totodată, a fost reţinut un permis de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

Pe lângă acestea, poliţiştii, sprijiniţi de luptătorii SAS, au reţinut cinci persoane cercetate penal pentru mai multe infracţiuni.

Potrivit IPJ Suceava, în data de 12 martie, cele cinci persoane au comis o agresiune asupra a două persoane din comuna Pârteştii de Jos, satul Deleni.  În seara respectivă, cei cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 41 de ani, au pătruns în curtea unor localnici de 28 şi 29 de ani şi i-au bătut. Astfel, în cadrul raziei şi în urma probatoriului administrat în dosarul penal au fost emise mandate de aducere pentru agresori. În aceeaşi zi, cele cinci persoane au fost reţinute, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Bărbaţii sunt cercetaţi pentru lovire  sau alte violenţe, violare de domiciliu, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj contra bunelor moravuri. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei:

Niciun articol găsit.