Potrivit lui Ion Lungu

Săptămâna viitoare, Guvernul aprobă proiectul sălii polivalente

> Primarul Sucevei a avut discuţii la mai multe ministere cu privire la proiecte ale municipiului

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, ieri, că a avut mai multe întâlniri la ministere şi că săptămâna viitoare urmează să fie adoptată hotărârea de guvern privind sala polivalentă din Suceava.

Lungu a spus că a avut, joi, întâlniri la Bucureşti, la Ministerul Finanţelor Publice, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi la Compania Naţională de Investiţii, pe mai multe teme.

Cea mai importantă a fost legată de pregătirea documentaţiei de aprobare, săptămâna viitoare, a hotărârii de guvern privind sala polivalentă de 5.000 de locuri de la Suceava.

Primarul s-a mai interesat şi despre data când va fi semnat contractul cu firma Solaris din Polonia pentru cele 15 autobuze electrice câştigate la licitaţie, dar a avut şi discuţii la Comisia de împrumuturi de la Ministerul Finanţelor Publice, privind tragerile din acest an atât la creditul angajat pentru finanţări interne, cât şi la cel angajat pentru cofinanţarea proiectelor cu finanţare europeană.

El a mai solicitat urgentarea încasărilor la cele şase cereri de plată depuse pe fonduri europene în lunile ianuarie şi februarie a.c.

De asemenea, primarul a avut discuţii la Ministerul Dezvoltării pentru finanţarea lucrărilor de reabilitări termice pe care municipalitatea intenţionează să le realizeze în acest an cu fonduri din Programul Termoficare 2006-2021, inclusiv pentru devierea magistralei de termoficare de pe traseul rutei alternative Suceava – Botoşani, de pe strada Apeductului.

„O parte dintre probleme le-am rezolvat în cadrul discuţiilor, altele vor fi rezolvate în perioada următoare. Voi sta în contact permanent cu autorităţile centrale pentru rezolvarea problemelor municipalităţii” a declarat Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: