Cele trei propuneri ale USR Suceava pentru funcţia de prefect

> Este vorba despre Lorena Buburuzan, Iulian Cimpoeşu şi Teodor Matei 

 Iulian Cimpoeşu, consilier local USR în Şcheia, specialist în conservare, angajat al Muzeului Naţional al Bucovinei, juristul Teodor Matei din Fălticeni şi consilierul local sucevean Lorena Buburuzan sunt cei trei membri USR Suceava care vor fi propuşi de conducerea USR Suceava conducerii centrale a partidului pentru funcţia de prefect de Suceava.

Pentru această funcţie s-au mai înscris în competiţie Radu Anchidin, Maria Mălinescu, Ştefan Pavăl, Dan Nechiforel, Gheorghe Sologiuc şi Gelu Duprii.

Din cei nouă candidaţi s-au decis prin vot finaliştii: Lorena Buburuzan, Iulian Cimpoeşu, Teodor Matei.

Lista cu cele trei propuneri va fi trimisă Biroului Naţional USR, care va începe intervievarea candidaţilor, cărora li se solicită şi un film de prezentare de maximum, 5 minute.

Prefecţii şi subprefecţii ar urma să fie numiţi începând cu data de 8 martie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: