Nistor Tatar:

Atmosfera din Primăria Rădăuţi este „ca la puşcărie”

> Cât am fost primar, o singură dată au venit cei de la DNA după o reclamaţie. La dl Loghin, deja au fost băieţii şi au cerut documente, a făcut cunoscut fostul edil-şef al municipiului Rădăuţi

Fostul primar PSD al municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat recent, la News Bucovina, că în Primăria Rădăuţi angajaţii sunt timoraţi, că atmosfera este „ca în puşcărie” şi că şefii de compartimente sunt ameninţaţi cu demiterea.

„Acum la Primărie e ca la puşcărie. Acum, când mergi la Primărie, crezi că eşti într-o zonă unde e o înmormântare. Nu vezi pe niciunul pe nicăieri, absolut deloc! Ştiţi că dacă vine o «valoare» din PNL i se face culoar? Ştiţi că nu au voie să stea cu uşile închise? Cum să colaboreze salariaţii din Primărie cu dl Bogdan Loghin când îi face şobolani, că «ăştia sunt şobolanii lui Tatar, îi dăm afară din Primărie»? Cum să-şi asume şefii de compartimente nişte lucruri când spune domnul Loghin că merge cu ei de gât la puşcărie?” a spus Tatar.

El a arătat că atunci când a preluat mandatul de primar nu a reproşat nimănui nimic.

„Nu spun că a fost lapte şi miere când am fost eu, dar nu a ieşit niciunul cu hârtiile în cap. Nu am făcut chestii din astea” a spus fostul primar, care a menţionat că actualul primar nu stă de vorbă nici cu rădăuţenii.

Totodată, el a arătat că nu are nicio problemă cu plângerile pe care i le pregăteşte primarul Bogdan Loghin.

„Cât am fost 4 ani primar, o singură dată a venit DNA la mine, că am avut o reclamaţie” a spus Tatar care ne-a informat că a explicat anchetatorilor situaţia, iar dosarul a fost clasat.

„La dl Loghin deja au fost băieţii şi au cerut documente” a spus fostul primar.

El a mai arătat că Bogdan Loghin l-a reclamat la ANI că ar fi în conflict de interese pentru că a semnat un contract cu Servicii Comunale pentru plombări.

„Îmi asum. L-am semnat. (…) Să-mi scoată toate contractele. Eu nu am nicio emoţie. Eu, când am plecat de la Primărie, totul am lăsat legal. Nu am făcut niciun matrapazlâc, pentru că nu am vrut să fac. Să spună un salariat dacă eu i-am spus să facă ceva ilegal. Nu! Stau foarte liniştit din punctul ăsta de vedere. Nu are decât dl Loghin să facă hârtii. Eu sunt pregătit şi mă duc la DNA” a spus Tatar.

Fostul primar se întreabă însă de ce, la doar 3 luni de la preluarea mandatului, primarul actual are deja verificări penale.

„Eu mă întreb însă cum au venit domnii de la Suceava de la Cercetări penale la el la 3 luni de zile. E o performanţă asta. Ştiu doar că au venit cu o listă de documente pe care le-au cerut” a spus Tatar. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: