În judeţele Suceava şi Dâmboviţa

Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări

> Doi suceveni au fost reţinuţi

Un sucevean de 46 ani şi o suceveancă de 41 ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ei fiind cercetaţi penal pentru contrabandă.

Cei doi au fost reţinuţi în urma a şase percheziţii pe raza judeţului Suceava şi a uneia pe raza judeţului Dâmboviţa, toate având loc în data de 19 ianuarie şi vizând persoane implicate în traficul cu ţigări de provenienţă extracomunitară.

Astfel, poliţiştii din cadrul SICE Suceava au găsit, în cinci dintre cele şapte locaţii percheziţionate, 1.082 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 14.000 lei.

Bărbatul reţinut urma să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive privative de libertate, iar femeia urma să fie prezentată unităţii de parchet în vederea luării măsurilor procedurale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: