Canotaj

Florin Arteni-Fîntînariu se pregăteşte cu lotul naţional al României

Cel mai valoros sportiv al Clubului Sportiv Municipal Suceava, canotorul Florin Arteni-Fîntînariu, se află în pregătiri cu lotul naţional al României, în Italia. Component al bărcii de 8+1 a României, sportivul pregătit de Ioan Despa are marea şansă de a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Echipajul românesc va avea, la jumătatea lunii mai în Elveţia, o competiţie decisivă pentru participarea la Olimpiadă.

„În prezent ne pregătim cu un număr de nouă sportivi, în condiţiile în care avem şase fete în cantonamentul lotului naţional de junioare, de la Iaşi, şi trei băieţi la lotul de juniori al României, care se află în pregătiri la Orşova. Pentru a oferi şansă tuturor am considerat util să-l lăsăm pe Georgel Iacob la clubul Steaua Bucureşti.

Anul 2020 a fost unul extrem de dificil din cauza pandemiei de coronavirus, dar sperăm ca anul care abia a început să fie unul mult mai bun. Contăm în continuare pe sprijinul Consiliului Local Suceava, pentru că avem mare nevoie de această susţinere. Dispunem de mulţi sportivi tineri, foarte talentaţi, cu care vom ataca competiţiile naţionale şi chiar internaţionale, însă cea mai importantă realizare ar fi, fără doar şi poate, să-l vedem pe Florin Arteni-Fîntînariu concurând la Tokyo, cu barca de 8+1 a României”, a declarat antrenorul Ioan Despa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: