Dintre cei aprox. 700 de angajaţi ai Primăriei Suceava

67,8% au declarat că se vaccinează contra Covid-19

Viceprimarul Lucian Harşovschi a prezentat vineri, la News Bucovina, modul în care municipalitatea suceveană a pregătit din punct de vedere administrativ centrele de vaccinare comunitare de pe raza municipiului, exprimându-şi speranţa că se vor imuniza cât mai mulţi suceveni.

Viceprimarul a precizat că centrele de vaccinare au fost amenajate în sălile de sport ale unităţilor şcolare din principalele cartiere ale municipiului şi în Iulius Mall, dar că va funcţiona ca centru de vaccinare împotriva Covid-19 şi Ambulatoriul integrat de specialitate al Spitalului Suceava.

Lucian Harşovschi a spus că a fost plăcut surprins să constate că în Primăria Suceava sunt foarte mulţi angajaţi care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19 şi că sunt servicii unde 100% din personal vrea să se vaccineze. „Asta înseamnă responsabilitate din punctul meu de vedere” a declarat viceprimarul.

Din cei circa 700 de angajaţi ai Primăriei Suceava, 67,8% au declarat, în cadrul unui sondaj făcut în cadrul municipalităţii, că vor să se vaccineze. Dar, potrivit viceprimarului, şi alţii au venit ulterior să anunţe că doresc să se vaccineze.

„Trebuie să avem încredere în acest vaccin. Până la urmă, vaccinurile au salvat omenirea. Nu cred că este cineva care să nu aibă emoţii. Până şi eu am emoţii că voi fi vaccinat” a spus viceprimarul Harşovschi, care a menţionat că deja sunt milioane de oameni care s-au vaccinat în lume pentru a se pune capăt acestei pandemii.

Viceprimarul a arătat că centrele de vaccinare sunt „prietenoase”, iar cei care doresc să se vaccineze o fac în siguranţă.

El a spus că se estimează că, în cea de-a doua etapă a vaccinării împotriva Covid-19, peste 22.000 de persoane ar urma să se vaccineze în centrele din municipiu.

„E la latitudinea fiecăruia. Eu am spus întotdeauna că am încredere în suceveni că ştiu să discearnă informaţia, să verifice din mai multe surse, să vadă ceea ce se întâmplă şi în funcţie de aceasta să decidă. Eu vă spun că mă voi vaccina chiar dacă mai am anticorpi. Aştept să fiu programat în această etapă a doua. Părinţii îi vom vaccina şi spun că doar cu acest vaccin vom scăpa de pandemie” a declarat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: